TR-11-PF558 Toho Round 11/0 PermaFinish – Galvanized Aluminium (10gr)

270 RSD

  • Zrnaste perlice klasičnog okruglog oblika.
  • Proizvod japanske kompanije TOHO.
  • Veličina 11/0, odnosno 2,2mm.
  • Cena je data za pakovanje od 10 grama

Nema na zalihama

Opis

PermaFinish (PF) – TOHO je razvio tehnologiju koja je dramatično poboljšala stabilnost i trajnost galvanizovanih, silver-lined i ceylon završnih obrada. Perlice sa ovim zaštitnim premazom su se pojavile 2005 godine i postaju izuzetno popularne. Opsežna testiranja perlica sa ovim dodatnim tretmanom su pokazala da je njihova trajnost na habanje, grebanje i beljenje znatno povećanja ali su i dalje slabo otporne na dejstvo parfema i jakih hemikalija.

TOHO zrnaste perlice su oblikovane sa većim prečnikom nizne rupice što omogućava  više od jednog prolaženja igle i konca. Veća rupa i tanji zidovi znači i lakšu perlu , pa ako kupujete na gram dobićete više perlica.

Druga važna osobina ovih zrnaca je uniformna veličina i oblik, zbog čega su postale cenjene od strane vodećih svetskih dizajnera koji koriste perlice za svoje kreacije. Doslednost u kvalitetu izrade ovih perli čini dizajnirane projekte savršene i prelepe za sva vremena.

TOHO perlice nazivaju „blago istoka“ i stekle su epitet luksuzne robe iako proizvodnja ovih perli nema tako dugu tradiciju kao što je slučaj sa perlama iz Venecije ili iz Bohemije.

Perlice sa predznakom PF ispred broja boje imaju zaštitni sloj koji sprečava beljenje, grebanje i skidanje boje.

U pakovanju od 10 grama može se izbrojati preko 1000 komada veličine 11/0.

Dodatne informacije

Color