Zaštita podataka

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Imela Online poštuje Vašu privatnost i garantuje zaštitu podataka o ličnosti.

Prikupljanje, čuvanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrši se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“ br.97/08). Preduzete su sve potrebne mere zaštite podataka u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima a koje su potrebne da bi se podaci zaštitili od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promene, objavljivanja i svake druge zloupotrebe.

Prikupljamo samo neophodne osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrom poslovnom praksom i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Sadržaj izjave o privatnosti možemo promeniti u bilo koje vreme bez prethodne najave i saglasnosti korisnika a ta izmenjena izjava biće objavljena na ovoj stranici.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na www. imela-online.com (logotip, fotografije, crteži, šeme, tekstovi) su njeno vlasništvo. Nijedan njen deo ne sme biti iskorišten, od strane drugog lica, u izradi publikacija ili prezentacija u štampanom, elektronskom ili nekom drugom obliku bez prethodne saglasnosti.