O nama

Zaokupljeni ste perlama? Tim sićušnim, svetlucavim komadićima stakla, kamena ili bisera, koje imaju moć da zaboravite na ostatak sveta?

Ako je to tako, bez brige, Vi ste u dobrom društvu.  U prilog tome govori činjenica da je u svim kulturama, hiljadama godina unazad perlica bila deo garderobe, ritualnih ceremonija i religioznih obreda. Perle su bile prisutne kao amajlija za zaštitu novorođenčeta od zlih duhova, na proslavama venčanja, kao i na ceremonijama krunisanja kraljeva, i njihovom izboru se poklanjala velika pažnja. One spadaju među najstarije ljudske umetničke forme, a  kvalitet perli kao i složenost u izradi ukrasa od njih, su pokazatelj nivoa razvoja jedne civilizacije.

A  ko smo mi?

Mi smo Imela Online, internet prodavnica koju smo osnovali sa misijom da Vam pružimo dobro organizovan I jednostavan sajt za korištenje, ispunjen informacijama, inspiracijama I prvenstveno, kvalitetnim proizvodima.

Nije obavezno da vreme koje izdvojite za našu prodavnicu provedete kupujući. Zabavite se razgledanjem ili pronalaženjem ideja za neku Vašu kreaciju.

U DIZAJN ZONI pisaćemo o perlama, nakitu I tehnikama izrade, trendovima I svemu ostalom što nam se učini interesantnim da podelimo sa Vama.

PERLOPEDIJA je zamišljena kao rečnik gde će pojedini termini koji se koriste u izradi perli ili nakita biti detaljnije objašnjeni. Naravno, za ovaj deo biće potrebno vreme a Vi nam možete pomoći pitanjima I sugestijama da obogatimo njegov sadrzaj.

Na raspolaganju Vam je naša Facebook stranica sa informacijama o najnovijim dešavanjima; naši specijalizovani panoi na Pinterestu kao izvor inspiracije.  Najbrže ćete pristupiti svemu tome preko izbornika u dnu našeg sajta.

Želimo da podelimo našu ljubav prema kreiranju I stvaranju nakita od perlica jer upravo ta najsitnija zrnca daju upečatljiv filigrantski izgled Vašim kreacijama. U momentu kad završite projekat spoznate istinitost tvrdnje da je nakit veoma moćna sitnica koja Vas može učiniti jedinstvenim, bilo da ga kreirate ili ga nosite.

Hvala što ste deo Vašeg vremena odvojili da provedete sa nama.

 

 

 

KONTAKT

Imela Online d.o.o.

Novi Sad, Vladike Ćirića 18

Pakernica: Vladike Ćirića 18

PIB 108870557

Račun: 265-2050310000379-79

Raiffeisen Banka AD Beograd

 

Tel:   064/2 5959 10 od 16-20h

         Pakernica u ul. Vladike Ćirića br.18;   tel. 065/2595910 (10-13h)

RADNO VREME za preuzimanje paketa

PON – PET od 10-13h  i  od 18-20h

 

E-mail: office@imela-online.com

              imela.office@gmail.com