TR-11- 2710 Toho Round 11/0 Glow In The Dark – Crystal/Bright Green (5gr)

115 RSD

  • Glow In The Dark – Crystal/Bright Green
  • Zrnaste perlice klasičnog okruglog oblika.
  • Proizvod japanske kompanije TOHO.
  • Veličina 11/0, odnosno 2,2mm.
  • Cena je data za pakovanje od 5 grama

Na zalihama

Količina:

Opis

Glow In The Dark

Malo zabave kad se ugase svetla nije uvek kompromitujuće za eleganciju, naročito aku su u pitanju venčanice. Ova kolekcija zrnastih perlica proizvedena od kvalitetnog stakla, pruža notu sofisticiranosti formalnom nakitu i odeći, transformišući se u mraku i otkrivajući se plavim ili zelenim sjajem. Glow In The Dark perlice dolaze u šest boja i imaju dvostruku ulogu: glamur i svetlost.

Ove zrnaste perlice su proizvod japanske kompanije TOHO.

Perlice su oblikovane sa većim prečnikom nizne rupice što omogućava  više od jednog prolaženja igle i konca. Veća rupa i tanji zidovi znači i lakšu perlu , pa ako kupujete na gram dobićete više perlica.

Druga važna osobina ovih zrnaca je uniformna veličina i oblik, zbog čega su postale cenjene od strane vodećih svetskih dizajnera koji koriste perlice za svoje kreacije. Doslednost u kvalitetu izrade ovih perli čini dizajnirane projekte savršene i prelepe za sva vremena.

TOHO perlice nazivaju „blago istoka“ i stekle su epitet luksuzne robe iako proizvodnja ovih perli nema tako dugu tradiciju kao što je slučaj sa perlama iz Venecije ili iz Bohemije.

Za razliku od ostalih zrnastih perlica veličine 11/0, perlice sa ovim efektom se prodaju u pakovanje od 5 grama, gde se može izbrojati preko 500 komada veličine 2,2mm (11/0).

Dodatne informacije

Color