TR-08-PF558 Toho Round 8/0 PermaFinish – Galvanized Aluminium (10gr)

270 RSD

  • Zrnaste perlice klasičnog okruglog oblika
  • Proizvod japanske kompanije TOHO
  • Materijal: staklo, neprozirno
  • Završna obrada: Perma Finish, Galvanized
  • Veličina 8/0, odnosno 3 mm
  • Cena je data za pakovanje od 10 grama

Na zalihama

Količina:

Opis

Toho Round 8/0

Ove zrnaste perlice su proizvod japanske kompanije TOHO.

Perlice su oblikovane sa većim prečnikom nizne rupice što omogućava  više od jednog prolaženja igle i konca. Veća rupa i tanji zidovi znači i lakšu perlu , pa ako kupujete na gram dobićete više perlica.

Druga važna osobina ovih zrnaca je uniformna veličina i oblik, zbog čega su postale cenjene od strane vodećih svetskih dizajnera koji koriste perlice za svoje kreacije. Doslednost u kvalitetu izrade ovih perli čini dizajnirane projekte savršene i prelepe za sva vremena.

TOHO perlice nazivaju „blago istoka“ i stekle su epitet luksuzne robe iako proizvodnja ovih perli nema tako dugu tradiciju kao što je slučaj sa perlama iz Venecije ili iz Bohemije.

U pakovanju od 10 grama može se izbrojati oko 420 komada veličine 8/0.

PermaFinish (PF) – TOHO je razvio tehnologiju koja je dramatično poboljšala stabilnost i trajnost galvanizovanih, silver-lined i ceylon završnih obrada. Perlice sa ovim zaštitnim premazom su se pojavile 2005 godine i postaju izuzetno popularne. Opsežna testiranja perlica sa ovim dodatnim tretmanom su pokazala da je njihova trajnost na habanje, grebanje i beljenje znatno povećanja ali su i dalje slabo otporne na dejstvo parfema i jakih hemikalija.

Dodatne informacije

Color