TR-11-PF594 Toho Round 11/0 PermaFinish – Galvanized Medal Bronze (10gr)

269 RSD

  • Zrnaste perlice klasičnog okruglog oblika
  • Proizvod japanske kompanije TOHO
  • Veličina 11/0, odnosno 2,2mm
  • Cena je data za pakovanje od 10 grama

Samo 3 je preostalo na zalihama

Količina:

Opis

PermaFinish (PF) – TOHO je razvio tehnologiju koja je dramatično poboljšala stabilnost i trajnost galvanizovanih, silver-lined i ceylon završnih obrada. Perlice sa ovim zaštitnim premazom su se pojavile 2005 godine i postaju izuzetno popularne. Opsežna testiranja perlica sa ovim dodatnim tretmanom su pokazala da je njihova trajnost na habanje, grebanje i beljenje znatno povećanja ali su i dalje slabo otporne na dejstvo parfema i jakih hemikalija.

Perlice su oblikovane sa većim prečnikom nizne rupice što omogućava  više od jednog prolaženja igle i konca. Veća rupa i tanji zidovi znači i lakšu perlu , pa ako kupujete na gram dobićete više perlica.

Druga važna osobina ovih zrnaca je uniformna veličina i oblik, zbog čega su postale cenjene od strane vodećih svetskih dizajnera koji koriste perlice za svoje kreacije. Doslednost u kvalitetu izrade ovih perli čini dizajnirane projekte savršene i prelepe za sva vremena.

TOHO perlice nazivaju „blago istoka“ i stekle su epitet luksuzne robe iako proizvodnja ovih perli nema tako dugu tradiciju kao što je slučaj sa perlama iz Venecije ili iz Bohemije.

U pakovanju od 10 grama može se izbrojati preko 1000 komada veličine 11/0.

Dodatne informacije

Color