MR-11-4218 Miyuki Round 11/0 Duracoat Galvanized Dusty Orchid (10gr)

365 RSD

  • Zrnaste perlice klasičnog okruglog oblika
  • Proizvod japanske kompanije Miyuki
  • Materijal: staklo, neprozirno
  • Završna obrada: Duracoat, Galvanized
  • Veličina 11/0, odnosno 2 mm
  • Cena je data za pakovanje od 10 grama

Na zalihama

Količina:

Opis

Miyuki Round 11/0

Miyuki zrnaste perlice su brend japanskog proizvođača koje su izuzetno popularne među dizajnerima perlanog nakita i entuzijastima – kreativcima. Poznate po svom visokom kvalitetu, ujednačenosti i fantastičnom izboru živih boja, Miyuki perle su postale jedini izbor za mnoge dizajnere nakita i umetnike.

Miyuki 11/0 perle su visokokvalitetne, dosledno ujednačene staklene perlice. Male su i nežne sa zaobljenom površinom i mekim krajevima. 11-ke su okrugle rocaille perlice koje proizvodi Miyuki, a dimenzija je 2 mm x 1 mm s veličinom rupe od 1 mm.

Mala veličina perlica veličine 11/0 čini ih savršenim za projekte koji zahtevaju precizno urađene detalje. Perlice ove veličine mogu se koristiti sa svim tehnikama tkanja perli, kako na razboju, tako i van njega. Ima otprilike 110 perli po gramu.

Perlice veličine 11/0, odnosno 2mm se isporučuju u pakovanju od 10 gr.

Upozorenje! Postoje neke boje i završni slojevi koji jednostavno ne traju. Bilo koja obojena ili galvanizovana perla će vrlo verovatno izbledeti ili se istrošiti tokom vremena. Nove Duracoat Galvanized perle koriste poboljšanu verziju ove završne obrade. Traju mnogo duže od originalnih galvanizovanih perli, a Miyuki proizvodi sve veću liniju boja i završnih obrada. Vek trajanja završne obrade drastično varira u zavisnosti od upotrebe i osobe koja ga koristi. Neke perle će izbledeti nakon samo jednog nošenja, posebno po vrućem ili vlažnom vremenu, ili ako osoba ima visoku kiselost kože. Perla koja se brzo troši na jednom kupcu može trajati mnogo meseci ili godina kada je nosi druga osoba.

Dodatne informacije

Color

,