QTL-0420 Miyuki Quarter Tila Beads – White Pearl Ceylon (3gr)

235 RSD

  • Miyuki Quarter Tila Beads
  • Zrnaste perlice sa dve rupice
  • Materijal: staklo
  • Zemlja porekla: Japan
  • Veličina: 5×1,2×1,9 mm
  • Cena je data za pakovanje od 3 grama
  • U 3gr se može izbrojati oko 145 perli

Na zalihama

Količina:

Opis

Quarter Tila Beads (QTL)

Su najmanje perle u sistemu perli Miyuki Tila. Njihova veličina i oblik čine ih savršenim izborom za stvaranje slojeva boja i zamršenih šema u vašem dizajnu. Četvrt Tila su tanke kriške stakla sa 2 paralelne rupe koje prolaze kroz njih. Njihov oblik omogućava im da se poređaju jedna s drugom poput pločica, što daje prekrasnu geometrijsku komponentu svakom projektu koji se radi sa perlicama. Perle Quarter Tila su napravljene precizno da budu ujednačene po veličini i obliku. U jednom gramu se može izbrojati otprilike 48 perli QTL.

Quarter Tila perle su dimenzija 5 mm x 1,2 mm x 1,9 mm sa rupom od 0,8 mm. Velika veličina otvora omogućava da konac prođe kroz njih više puta. Quarter Tila (QTL) je četvrtina širine Tila (TL) i polovina širine Half Tila (HTL). Mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim oblicima i veličinama. Kolekcija Miyuki Quarter Tilas dostupna je u preko šezdeset prekrasnih boja i završnih obrada.

Naizmenične boje i gradacije boja mogu dodati zanimljive elemente dizajna vašem projektu. Koristite ove perle da dodate više nijansi vašim ravnim i tkanim komadima. Quarter Tila perle se mogu koristiti za izradu 3-dimenzionalnih elemenata u vašem radu. Ušivanjem QTL u krug stvaraju se interesantni motivi cveta, točka ili lepeze. Između njih, naizmenično se mogu dodavati zrnaste perlice najmanjih dimenzija, 15/0. Veće dimenzije iskaču iz ravni koju prave pločice. Perle možete ređati smaknuto kako biste stvorili teksturu koja podseća na zid od cigle ili pletene korpe od pruća. Ovi primeri su samo delić neograničenih mogućnosti njihove primene.

Dodatne informacije

Color