Onix Kapi 16x8mm - Facetovane

KAM_Onix Kapi 16x8mm – Facetovane (kom)

105 RSD

  • Onix
  • Perle u obliku kapljice
  • Obrada: Facetovane
  • Dimenzija: 16×8 mm
  • Cena je data za 1 komad

Nema na zalihama

Opis

ONIKS

Baš kao i mala crna haljina i male, crne kuglice se kombinuju uz sve. Izvrsno izgledaju uz svetlucave kristale i plemenite metale; bisere i zlato; šareno staklo i sve ostale metale. Elegantne i uvek moderne crne perle od oniksa su izuzetno efektne. Prekrasnog sjaja, precizno izbrušene, ujednačenog oblika i veličine, pravi su užitak za dizajnere.

Visoko poliran prugasti oniks je trajno obojen intenzivnom crnom bojom. Kako se boja različito usvaja kroz kamenje, može se primetiti mestimično zamućenje.

OPŠTE NAPOMENE

U većini slučajeva pri obradi poludragog kamenja, naročito onog poroznijeg, površina se uglavnom tretira raznim polimerima, voskovima ili plastikom, koji treba da zaštite kamen, poboljšaju izgled i obezbede dužu trajnost. Iz tih razloga se mora voditi računa da GEM materijal ne bude izložen intenzivnim sunčevim zracima, visokim temperaturama i da ne dođe u kontakt sa hemikalijama (aceton, alkohol).

Kod nepravilnih oblika perlica (kapljice, rondelle, olive i dr.) prva cifra koja se piše pri opisu veličine je dimenzija dužine niznog hola

Dodatne informacije

Color