Poludrago kamenje - čips

KAMCH_Sunstone – čips (10gr)

358 RSD

  • Poludrago kamenje – Sunstone, Sunčev kamen
  • Nepravilni oblici – čips
  • Cena je data za pakovanje od 10 gr
  • Može se nanizati 24-25 cm

Only 1 left in stock

Količina:

Product Description

SUNSTONE

Svojim bogatim, zemljanim crveno-narandžastim tonovima, se odlično kombinuje sa svim vrstama metala. Ne možete pogrešiti bilo da ga kombinujete sa srebrom, zlatom, ružičastim zlatom, bakrom ili drugim metalima. Od drugih vrsta kamenja, odlično se slaže sa mesečevim kamenom, citrinom, karneolom, rubin crvenom i ametistom, a u komplementarnoj šemi boja za visok kontrast i dramatičnost kombinuje se sa smaragdno zelenom i lapis lazuli plavom.

OPŠTE NAPOMENE

U većini slučajeva pri obradi poludragog kamenja, naročito onog poroznijeg, površina se uglavnom tretira raznim polimerima, voskovima ili plastikom, koji treba da zaštite kamen, poboljšaju izgled i obezbede dužu trajnost. Iz tih razloga se mora voditi računa da GEM materijal ne bude izložen intenzivnim sunčevim zracima, visokim temperaturama i da ne dođe u kontakt sa hemikalijama (aceton, alkohol).

Što se tiče navedenih metafizičkih ili isceliteljskih svojstava kamenja, ona su prikupljena iz različitih izvora i ta informacija je navedena kao zanimljivost a ne kao preporuka za lečenje medicinskih stanja.

Additional Information

Color

Ružičasta